Villa Sirocos

En nybyggd (2017) lyxig stenvilla med privat ekologisk pool, fullt möblerad och utrustad med alla moderna bekvämligheter för att njuta av din vistelse i Chania.
Villa Sirocos ligger i Kato Stalo, bara 150 meter från stranden, som tilldelas en ljusblå flagga och avståndet från den pittoreska staden Chania ligger bara 7 kilometer.
Rummen kombinerar harmoniskt stenen och träet, något som lägger till diskret lyx och lugn som du kommer att älska!
Desinfektionen av poolen blir med metoden för saltelektrolys, utan användning av klor. Med elektrolys produceras naturligt klor från salt. Det finns ingen störande lukt av klor, hud eller ögonirritation. Det är lämpligt även för spädbarn.
Det är det perfekta valet för familjer, företag eller par som ber om integritet och speciella bekvämligheter under sin vistelse på Kreta.
Villan har 3 badrum, ett vardagsrum, en matsal, kök, 3 sovrum och har en kapacitet på max 8 personer.

Check Our Prices
Villa Chania

Luxurious stone villa

Sirocos Facilities

Who are in extremely love with eco friendly system.

Privat ekologisk pool

Desinfektionen av poolen blir med metoden för saltelektrolys, utan användning av klor. Med elektrolys produceras naturligt klor från salt. Det finns ingen störande lukt av klor, hud eller ögonirritation. Det är lämpligt även för spädbarn.

Fully equipped kitchen

fridge, oven, dishwasher, microwave oven, filter and espresso coffee machine, nespresso coffe machine, blender, kettle, sandwich toaster, toaster, mixer, electric reamer, complete collection of kitchen utensils and cutlery

Outdoors & Lawn Garden

Sunbeds – sun umbrellas, Patio Dining Set, Seating set, Lawn Garden, Barbecue (Broil King)

High quality mattresses

High quality mattresses by Candia Strom (Mystique), High quality cotton - satin linen.

Wi-Fi Internet

Wi-Fi Internet available in all areas – free of charge

Private parking area

Free private parking area

Book directly

With us by email: villasirocos@gmail.com or over the phone on: +30 693 2553 274 or Send Messege on Facebook or Instagram

Special Offer Winter

For 2 people 90 € / per night
For 4 people
115 € / per night
01/11/2019 until 31/3/2020

May & October

150 € /night, 6 persons

June & September

200 €/night, 6 persons

July & August 2020

320 €/night, 6 persons

Testimonial from our Clients

Location

Avståndet till Villa Sirocos från den pittoreska staden Chania är bara 7 kilometer. Hennes läge är perfekt för utflykter i de omgivande vackra områdena på Kreta.
Den har ett avstånd på 1 kilometer från områdena Saint Marina och Platanias, vilka är kända för sitt kosmopolitiska liv, de många alternativen i mat, nattliv och deras organiserade stränder. Det ligger i närheten av supermarknad, bankautomat, tavernor, affärer.

På avstånd av 80 meter finns en busstation med täta sträckor som kan överföra dig till Chania, till de berömda stränderna i Elafonisi, till lagunen Balos, till den blå Falasarna och till kanjonen i Samaria. Under sommarmånaderna finns det nattvägar till Chania och Platanias.

Det är en idealisk plats för utflykter med bil eftersom på 2 kilometer finns Galatasbron som leder till den Nationella Vägen (Norra körvägen på Kreta).

Villa Chania
Villa Chania
Villa Chania