Villa Sirocos Chania Kreta

En nybyggd (2017) lyxig stenvilla med privat ekologisk pool, fullt möblerad och utrustad med alla moderna bekvämligheter för att njuta av din vistelse i Chania.
Villa Sirocos ligger i Kato Stalo, bara 150 meter från stranden, som tilldelas en ljusblå flagga och avståndet från den pittoreska staden Chania ligger bara 7 kilometer.
Rummen kombinerar harmoniskt stenen och träet, något som lägger till diskret lyx och lugn som du kommer att älska!
Desinfektionen av poolen blir med metoden för saltelektrolys, utan användning av klor. Med elektrolys produceras naturligt klor från salt. Det finns ingen störande lukt av klor, hud eller ögonirritation. Det är lämpligt även för spädbarn.
Det är det perfekta valet för familjer, företag eller par som ber om integritet och speciella bekvämligheter under sin vistelse på Kreta.
Villan har 3 badrum, ett vardagsrum, en matsal, kök, 3 sovrum och har en kapacitet på max 8 personer.

Kolla våra priser
Villa Chania - Utomhusutrymmen

Lyxig stenvilla

Sirocos Faciliteter

Who are in extremely love with eco friendly system.

Privat ekologisk pool

Desinfektionen av poolen blir med metoden för saltelektrolys, utan användning av klor. Med elektrolys produceras naturligt klor från salt. Det finns ingen störande lukt av klor, hud eller ögonirritation. Det är lämpligt även för spädbarn.

Fullt utrustat kök på bottenvåningen

kylskåp, ugn, automatisk diskmaskin, mikrovågor, kaffebryggare för filterkaffe och espresso, kaffebryggare nespresso, mixer, panna, brödrost, mixer, elpistare, full insamling av matlagningsfartyg och bestick

Utomhusutrymmen

chaises-paraplyer, Trädgårdsmatsal, vardagsrum, Trädgård med gräs, Privat parkering, Grill (Broil King)

Madrasser av överlägsen

Madrasser av överlägsen kvalitet från Candia Strom (Mystique), Högkvalitativt linne av bomull och satin

Wi-Fi Internet

Trådlöst internet med bred åtkomst i alla rum, utan avgift

Privat parkering

Gratis privat parkeringsplats

Boka direkt & Erbjuda

Med oss via e-post: villasirocos@gmail.com eller via telefon på: +30 693 2553 274 eller skicka meddelande på Facebook eller Instagram

Juni 2020

  1 till 19 190 € / natt, 6 personer
20 till 30
240 € / natt, 6 personer

Juli 2020

  1 till 10 190 € /natt, 6 personer
11 till 31
200 € / natt, 6 personer

Augusti 2020

220 € / natt, 6 personer

September 2020

240 € / natt, 6 personer

Testimonial from our Clients

Plats

Avståndet till Villa Sirocos från den pittoreska staden Chania är bara 7 kilometer. Hennes läge är perfekt för utflykter i de omgivande vackra områdena på Kreta.
Den har ett avstånd på 1 kilometer från områdena Saint Marina och Platanias, vilka är kända för sitt kosmopolitiska liv, de många alternativen i mat, nattliv och deras organiserade stränder. Det ligger i närheten av supermarknad, bankautomat, tavernor, affärer.

På avstånd av 80 meter finns en busstation med täta sträckor som kan överföra dig till Chania, till de berömda stränderna i Elafonisi, till lagunen Balos, till den blå Falasarna och till kanjonen i Samaria. Under sommarmånaderna finns det nattvägar till Chania och Platanias.

Det är en idealisk plats för utflykter med bil eftersom på 2 kilometer finns Galatasbron som leder till den Nationella Vägen (Norra körvägen på Kreta).

Villa Chania - Stalos
Villa Crete - Faciliteter
Kreta Villa  - Plats